Op zaterdag 26 januari 2019 hebben een 30-tal kinderen van cliënten van de voedselbank een bezoek gebracht aan het Vestzaktheater in Son. Door vrijwilligers van de voedselbank zijn alle kinderen met auto’s naar Son en Breugel gebracht en daarna weer terug naar de voedselbank. In het theater werd het toneelstuk “Reinaert de Vos opgevoerd door toneelgroep Maan.

Het verhaal gaat over de dieren van het land van koning Nobel die het helemaal zat zijn. Niemand voelt zich meer veilig wanneer Reinaert de Vos in de buurt is. De koning moet echt ingrijpen. De Vos is niet voor een gat te vangen maar vele streken later kan toch iedereen terug kijken op een happy end.

Om even af te koelen van de spanning kregen alle kinderen in de pauze een lekker glaasje limonade met een zakje chips aangeboden.

Dit bezoek aan het theater is mogelijk gemaakt door het genereuze gebaar van een gulle gever uit de gemeente Son en Breugel. Na het bezoek aan het theater is door Cafetaria “De Smickel” uit Breugel belangeloos een aantal gezinszakken frietjes geschonken zodat bij terugkomst bij de voedselbank alle kinderen konden genieten van een heerlijk bordje friet met een knakworstje.

Met een gezonde blos op de wangen van de spanning en een buikje vol van het eten en drinken werden de kinderen aan het eind van de middag weer opgehaald door hun ouders.

Dank aan allen die deze uitermate geslaagde middag hebben mogelijk gemaakt.