Afgelopen zaterdag 4 mei 2019 zijn 55 kinderen van de cliënten van de voedselbank samen met 16 begeleiders een dagje naar attractiepark Toverland geweest. Twaalf begeleiders van de voedselbank en vier dames van St. Eigentijdserf in Westelbeers.
Vooraf waren we een beetje bevreesd voor het weer maar het park bood ons alle gelegenheid om de buien te ontlopen mede door de prachtige binnen activiteiten.
Wat hebben alle kinderen in de leeftijdsgroep 3 tm 15 jaar genoten van een heerlijk dagje uit! Het was fantastisch; met een dubbeldeks bus voor de reis, attracties voor alle leeftijden, een lunchpakketje voor de middag en een frietje met een snack vlak voor de terugreis. Een aantal kinderen viel moe maar zeer voldaan tijdens de terugreis al in de bus in slaap.

Hartelijk dank aan de organisatie van deze dag, de vrijwilligers van de voedselbank en de ondersteuning van de dames van Eigentijdserf t.w. Colinda, Jacqueline, Karin en Petra. Zeker een extra woord van dank aan de mensen die gezorgd hebben voor de financiële ondersteuning; St. Kringloopwinkel Handmelken Best, St. Eigentijdserf Westelbeers en een persoonlijke donatie als wens van een overleden dierbare vrijwilliger.