Dinsdagavond 22 oktober 2019 werden in zalencentrum Prinsenhof te Best weer de cheques uitgereikt aan de deelnemers van de Rabobank Club Support 2019. Het prijzenbedrag in Best moest verdeeld worden onder 58 stichtingen en verenigingen die in de prijzen waren gevallen.

De uit te reiken cheques varieerden van € 58,00 tot € 3.300,00 afhankelijk van het aantal stemmen dat is toebedeeld door de leden van de Rabobank. De voedselbank mocht zich verheugen met het mooie geldbedrag van € 2.740,35. Dit betekende de 2de prijs. Winnaar van de Rabobank Club Support 2019 is ( net als vorig jaar ) geworden De Vlinder Bijna Thuis Huis Best. Op een mooie 3de plaats eindigde de Zonnebloem. Ook zij van harte gefeliciteerd net als alle andere winnaars natuurlijk.

Al met al een mooie avond en een oprecht dank je wel aan alle leden van de Rabobank die hun stem hebben geschonken aan onze voedselbank!

Tevens verdient de organisatie van Rabobank Regio Eindhoven een geweldige pluim voor de gelegenheid die zij bieden om de verenigingen en stichtingen hun stemmen binnen te laten halen.